Tilbud

Pakkeløsning på hjertestarter CardiAid fuld-automatisk og skab

DKK 21.243,75 inkl. moms DKK 16.995,00 ekskl. moms + forsendelse

Fuldautomatisk hjertestarter fra CardiAid. Muligvis den mest brugervenlige hjertestarter der findes! Tænder automatisk når låget åbnes. Har forudtilsluttede elektroder. Afgiver automatisk stød, hvis der er nødvendigt. Mulighed for fuld serviceaftale med gratis introkursus giver op til 10 års garanti – kan tegnes HER

Beskrivelse

Den fuldautomatiske hjertestarter fra CardiAid er super nem at bruge. Det er vigtigt – for hvert sekund tæller, når en person bliver ramt af akut hjertestop.

Får du brug for hjertestarteren, skal du

  1. åbne låget
  2. placere elektroderne på den tilskadekomne
  3. følge hjertestarterens anvisninger.

Hjertestarteren sørger selv for at levere eventuelle stød, og den guider dig også i, hvornår og i hvilken hastighed, du skal give hjerte-lunge-redning.

Derfor er den fuldautomatiske hjertestarter fra CardiAid så nem at bruge

  • Tænder automatisk når låget åbnes.
  • Har forudtilsluttede elektroder. Det er tidsbesparende og gør hjertestarteren lettere at bruge.
  • Vejleder brugeren trin for trin via stemmekommandoer, illustrationer og lys. Det gør det nemt, at udføre alle trin korrekt – selv hvis førstehjælperen har begrænset viden og erfaring.
  • Afgiver automatisk stød, hvis der er nødvendigt
  • Guider brugeren til korrekt hastighed i hjerte-lunge-redningen (HLR) via metronomiske signaler (klik-lyde).
  • Har intet distraherende EKG display og ingen tænd/sluk knap. Alle uvæsentlige funktioner er udeladt, så betjeningen af hjertestarteren bliver så simpel som muligt.
  • Er helt sikker at bruge! Det er ikke muligt at give elektrisk stød, med mindre hjertestarteren vurderer, at det er nødvendigt.

AED-skab uden lås (-20°C) – Isoleret rustfrit skab med sirene, 2 x LED lys i skabe, Termostatstyret varme samt blæser for ventilation. 

Skab og hjertestarter bliver sendt separat direkte fra vores leverandører – der bliver pålagt 120,00 kr. i forsendelse.