Systemet

FirstAED binder hjertestartere, akuthjælpere, omkringstående og alarmcentralen sammen i ét integreret system, der er baseret på en smartphone app.

FirstAED systemet fungerer på den måde, at Akut Medicinsk Koordinationsafsnit’s (AMK’s) vagtcentral ved et 1-1-2 alarmopkald med hjertestop eller alvorlige akutte medicinske tilstande kan aktivere systemet, og automatisk kalde på de akuthjælpere og omkringstående der er tættest på patienten, baseret på GPS positionen af akuthjælpere og omkringståendes smartphones. Efterhånden som flere af akuthjælpere og omkringstående accepterer alarmen på deres smartphones sammensættes et team af 3 akuthjælpere og omkringstående med hver deres rolle, som sikrer at der ikke spildes unødige sekunder.

 
  • Akuthjælpere og omkringstående: Intelligent og brugervenlig smartphone applikation med GPS tracking, kørselsvejledning, team organisering og kommunikation.
  • AMK vagtcentral: Intelligent, brugervenlig og automatiseret IT system til alarmering af geografisk nærmeste akuthjælpere og omkringstående til førstehjælp, brand og andre typer akutte udkald. Indeholder også rapportering af sager og statistik.
  • AED Management: Management af hjertestarterskabe og andre typer hardware giver synlighed I mørke, 24-7 adgang og forebyggelse af tyveri. FirstAED systemet kan for eksempel automatisk åbne og aktivere de hjertestarterskabe som hjertestarterne er placeret i.

Abonner på vores nyhedsbrev